Kyllingfilet med ovnstekte poteter og hjemmelaget senneps/ostesaus



Dette er kosemiddag! Mannen sverger på at dette er eneste måten å få kyllingfileter til å være saftige. (og jeg lovte jeg skulle sitere han på det)

4 store kyllingfileter
4 store skiver parmaskinke (eller annen skinke)
1 boks matfløte
1 ts dijonsennep
1 ts blåskimmelost
½ dl ruccula
12 poteter

Del potetene i båter, og bre utover en langpanne. Stek i ovn på 220 grader til de er gyldne.
Krydre kyllingen med salt og pepper, og brett 1 parmaskinkeskive rundt hver filet. Klem godt på plass. Stek i panne til kyllingen er gjennomstekt.
Ha fløten i en kjele, og kok forsiktig opp. Tilsett sennep og blåskimmelost. Smak til med salt og pepper. La koke noen minutter. Mot slutten has hakket ruccula i.
Server salat eller wokede grønnsaker til.

No comments: