1,5 dl melk
350 gr melis
100 gr sukker
150 gr smør
100 gr mørk kokesjokolade
0,5 dl honning
150 gr marshmallows
100 gr valnøtter
Hakk marshmallows og valnøtter i biter. Ha melk, sukker og melis i en kjele. Varmes forsiktig. Rør med tresleiv tilsukkeret har smeltet i melken. Tilsett smør, sjokolade og honning under omrøring. Kok opp under lokk og la det småkoke 2 min. Løft av lokket og kok under omrøring til massen er fast, men likevel myk, det tar 10-12 min. Sett kjelen i kaldt vannbad. Vispfor hånd til massen er kremaktig i konsistesen og har lysnet litt. Tilsett hakkede marshmallows og valnøtter. Hell fudgemassen i en form med litt kanter og dekket med bakepapir. Settes i kjøleskap og skjæres i biter eller skiver med en oljet kniv.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment