Shoosa delte denne på TI!
482 g hvetemel
3 ss maizena
1 1/4 ts natron
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 ts grovt salt
283 g usaltet smør
450 g sukker (gjerne lyst og brunt blandet)
2 ss mørk sirup
2 store egg
2 ts vaniljeekstrakt
567 g sjokoladepletter (mørke eller lyse, vi har bare brukt mørke)
Maldonsalt/havsalt til å strø med
Bland mel, maizena, natron og bakepulver i ein stor bolle. Miks mykt smør og sukker til det er lyst og fluffy. Rør inn ett og ett egg, ha så i vaniljeekstrakten. Rør inn melblandingen forsiktig og sjokoladeplettene til slutt. Dekk bollen og la den stå kaldt i 24 timer.
Sett ovnen på 175 grader. Legg golfballstore klumper med deig på bakepapirkledt stekebrett. Strø over litt salt og stek i 18-20 minutter.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment