Denne oppskrifta lærte jeg da jeg jobba i continentals 2etage. Himmelsk god :)
Kan fryses.
24 cm sprinform m bakepapir i bunnen og sprayes med formfett.
Bunn:
3/4 pk havrekjeks
1 box valnøtter
100 gram smør
- knuses og blandes med smeltet smør.
-Press i bunnen av kakeformen
1 box rømme
1 box cottage chees
1 dl sukker
1/2 ts vaniljesukker
saft av 1/2 sitron
4 egg
Alt blandes i en mixmaster, men eggene tilsettes ett og ett når røra er godt blandet.
-Stekes på 175 grader i ca 45 min.
- avkjølesi formen.
Serveres med friske bær og en bærsaus.
Om ønsket kan du lage en topping av stivpisket creme fraishe og vaniljesukker (evnt vaniljestang) for å smøre på toppen av kaka.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment