Kjempegod og enkel hverdagssuppe!
2 kyllingfileter, i biter
2 ss smør
1 purre, hakket
1 løk
2 fedd hvitløk, hakket
1 dl ris
1 rød paprika, hakket
2 ss karri
1 liter hønsebuljong / kraft
200 g erter
1 dl fløte
salt, pepper
noen tomater, i firkanter
persille, hakket
----------------------------
Varm opp smør i en stor gryte. Fres purre, løk og hvitløk til det er blankt og mykt.
Tilsett paprika, karri og ris, rør om og la det frese i noen minutter.
Ha i buljongen og kok opp. Ha i kyllingkjøttet og la det småkoke i ca 15 minutter, til kyllingen er ferdig.
Tilsett fløte og erter. La det småkoke til ertene er ferdige.
Smak til med salt og pepper.
Ha tomatbiter og persille i suppen før servering.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment